EUROSAFE OY
Kassakaappialan kokonaispalvelua 30 vuotta
- tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

 

Koti ] Ajankohtaista ] Pikavalintaopas ] Tuotteet ] [ Palvelut ]

Eurosafe Oy tunnetaan monipuolisesta ja nopeasta kassakaappialan palvelusta

Tarjoamme kokonaispalvelua, johon kuuluu

Kassakaappikuljetukset
Kassakaappien asennukset, kassakaapin kiinnipulttaus lattiaan ja kassakaappisiirrot
Kassakaappihuolto ja kassakaappikorjaukset
Kassakaappilukot, kassakaappilukkojen käyttöopastus ja kassakaappiavaimet ; katso lisää
Lukot
Useamman valmistajan tuotteiden tarjoaminen

Kassakaappikuljetukset

Perus- ja täyden palvelun kuljetuksen välinen hintaero on tuntuva. Tavaran siirtäminen lastauslaiturilta toiselle rekkakuljetuksena ja jakoautolla jaettuna perille mies ja pumppukärry-periaatteella useiden satojenkaan kilometrien päähän ei ole kallista, mutta yksikin rappu voi estää kaapin sisään saamisen, jos rappukuljetukseen ei ole välineitä.
Sivun alkuun

Kassakaappien asennus- ja kiinnipulttaus sekä kassakaappien siirrot

Kun kaappi on ulko-ovella, eteisaulassa tai huoneessa puolet kuljetustehtävästä voi olla suoritettu. Korkeiden kaappien kyseessä ollen kaappi joudutaan ottamaan pois lavalta jo ennen ulko-ovea. Joskus se joudutaan tuomaan ovesta kyljelleen kaadettuna. Yksi mies ja pumppukärry ei tehtävästä selviä.

Kun kaappien asentamisessa käytetään alan ammattilaisia apuvälineitä löytyy kaikkiin tarpeisiin, kuten kumipyöräkärryjä, porraskärryjä, porraskiipijöitä (robotteja) ja suojalevyjä lattioiden suojaamiseen. Lattiat ovat useimmiten kaltevia, jolloin kaappi pitää tasapainottaa, että ovet eivät aukea itsestään käyttäjää kohti tai kolhi seinää tai muita huonekaluja. Kuljetuksen ja asennuksen etukäteissuunnittelu vie aikaa ja siksi se jää myyjältä ja asiakkaalta usein tekemättä. Selvitettäviä asioita voivat olla portaat ennen ja jälkeen ulko-oven, portaat ennen ja jälkeen hissin, hissin kantavuus ja ylikuorma-ajomahdollisuus, lattiakantavuudet, portaiden rakenne ja kantavuus, käytävän leveys jos kaappi viedään käytävältä huoneeseen sekä ovien korkeudet.

     

Ilman asiantuntevaa ja vastuun kantavaa myyjää asioiden selvittely jää puolitiehen ja moni halpa kaappiostos voi osoittautua asennettuna 30-40% ajateltua kalliimmaksi. Joskus kaappi saadaan perille vain nosturilla ikkunan kautta ja joskus sen perille saamiseksi ei löydy taloudellisesti ja teknisesti järkevää ratkaisua.

 

Rahansäilytyskassakaappien pulttaus vaatii myös ammattitaitoa, jos se tehdään huolellisesti. Lattiarakenteet ovat erilaisia. Esimerkiksi ontelolaattaan kaappia ei saa ankkuroitua pelkällä pultilla, vaan tarvitaan nopeasti kovettuvaa kemiallista erikoismassaa ja välineitä, joilla massa saadaan oikeaan kohtaan. Erilaiset lattiatyypit vaativat erilaiset pultit.
Sivun alkuun

Kassakaappihuolto ja kassakaappikorjaukset

Teemme tarvittavat huollot ja korjaukset useimpiin markkinoilla oleviin lukko- ja kaappimerkkeihin ja vaihdamme myös avainlukkoja numerolukkoihin tai päinvastoin.
Sivun alkuun

Kassakaappilukkojen käyttöopastus

Mekaaniset numerolukot
Mekaaniset numerolukot ovat helppoja käyttää. Ne koetaan vaikeiksi, koska kaappien toimittajat eivät anna riittävää käyttöopastusta asiakkaan luona. Numeroyhdistelmän vaihtaminen on helppoa, jos saatavissa on henkilökohtainen ensi kerran opastus ja sen jälkeen käytettävissä on kunnon käyttöohje ja asetusavain.

   

Toimittuani kassakaappialalla 24 vuotta en ole kertaakaan asettanut yhtään numeroyhdistelmää asiakkaan puolesta, vaan opettanut asiakkaan itse vaihtamaan yhdistelmänsä. Jos kassakaapin toimittaneen yrityksen myyjä- tai huoltomies vaihtaa ja tietää asiakkaan numeroyhdistelmän tai numeroyhdistelmä vuosienkin käytön jälkeen on sama kuin tehtaan alkuperäisasetus, kaappi ei todellisuudessa ole koskaan ollut lukossa.

Elektroniset numerolukot

  
 
Elektroniset numerolukot ovat mekaanisiin numerolukkoihin verrattuna monipuolisempia ja nopeampia käyttää.

Kaikki elektroniset lukot ovat todellisuudessa elektromekaanisia ja vaativat huoltoa samalla tavalla kuin matkapuhelimet, tietokoneet tai mitkä tahansa laitteet, joissa on näppäimistö ja mikroprosessori. Mitä enemmän lukkoja käytetään tai mitä useampi käyttäjä kaapilla on sitä todennäköisempää on, että lukko vaatii huolto- ja/tai korjaustoimenpiteitä.

Kassakaappiavainlukot
Avainlukot vaativat vähiten opastusta ja huoltoa. Jos sinulla on vain yksi toimiva avain jäljellä, ota välittömästi yhteyttä vaihtaaksesi lukon tai saadaksesi uudet avaimet, mikäli lukko on uudelleen sarjoitettavaa tyyppiä. Ohessa muutamia lukko- ja avainmalleja. K
atso lisää Lukot

 

 


                

Useimpiin kaappeihin on valittavissa myös uudelleensarjoitettavia lukkoja, jolloin esimerkiksi avaimen hävitessä käyttäjä pystyy itse vaihtamaan lukon toimimaan uuden sarjoituksen avaimilla. Menettely on kustannuksiltaan huokeampi ja turvallisempi, kuin lisäavainten teettäminen, vaikka avaimet tehtäisiin kontrolloidusti vain asiakkaan malliavaimesta.
Sivun alkuun

Usean valmistajan tuotteiden tarjoaminen

Yksikään valmistaja ei yksin kykene tyydyttämään kaikkia asiakkaiden vaativimpia tarpeita. Pystymme ratkaisemaan kaappien sijoitettavuuteen, käytettävyyteen ja turvallisuuteen liittyvät tarpeenne tarjoamalla useamman kuin yhden valmistajan tuotteita.

Oma vaatimustasonne määrää riittääkö tuotesuuntautunut lähestymistapa vai vaaditteko toimittajaltanne ratkaisulähestymistapaa, joka ottaa kaikki vaatimuksenne huomioon.
Sivun alkuun

Webmaster suosittelee resoluutiota 1024 x 768


Sivu päivitetty viimeksi 04.09.2008